Fresh Future 
Voor mensen met passie en ambitie 

Mijn naam is Angeli Poulssen en ik ben onlangs, na een mooie carrière als communicatiemanager en directeur in verschillende sectoren, Fresh Future gestart. Uit bevlogenheid en uit de wil om voor meerdere partijen iets te kunnen betekenen. Om voor mijn opdrachtgevers en voor mezelf een frisse toekomst te creëren. 

Als ervaren kwartiermaker ben ik een generalist; goed in relatiebeheer, fondsenwerving, procesbegeleiding, strategieontwikkeling, marketing-communicatie, branding en positionering, eventorganisatie, communitybuilding en (cross-mediaal) uitgeven. Met recht een schaap met zeven poten.

Kunst en cultuur vind ik belangrijk, omdat het je leven werkelijk verrijkt. Ook in andere non-profit bedrijfstakken, zoals sport, ontwikkelingswerk en de zorg, hou ik me graag bezig met projecten die het verschil maken. Zie voor mijn achtergrond: www.linkedin.com/in/angelipoulssen  

Fresh Team

In mijn hele loopbaan heb ik samengewerkt met talloze creatieven, onderzoekers en andere dienstverleners.  

Met het inzetten van Fresh Future heeft u dus meteen de beschikking over een groot netwerk aan fotografen, grafisch vormgevers, tekstschrijvers en redacteuren, social mediaredacteuren, marktonderzoekers, SEO-marketeers en andere adviseurs.