Fresh Future 
Voor mensen met passie en ambitie 

Een plan is mooi, een goed verhaal is beter! Voor Fresh Future begint de samenwerking met een eerste gesprek. Dat is altijd gratis en kan zeker ook op locatie. 

Is er enthousiasme bij alle partijen en komt het tot een samenwerking, dan wordt het tijd voor een serieuze analyse van de mogelijkheden. We kijken naar een goede financieringsmix, maken een fondsenscan en ook een analyse van de operationele kracht van de organisatie. Dat kost eenmalig een bedrag, dat afhankelijk is van de grootte van het project.

Zijn de partijen het eens over het mogelijke succes van het project binnen twee maanden tot een jaar, dan starten we de activiteiten. En dat is op basis van het 'No Cure- No Pay' principe. Alleen als een traject is geslaagd, krijgt Fresh Future een percentage. Dit percentage is vooraf samen met de opdrachtgever bepaald. Het risico is dus zeer klein.

 

Opdrachtgevers die Fresh Future willen inschakelen als kwartiermaker, voor projectbegeleiding, communicatietrajecten of relatiebeheer, betalen een uurtarief. Hoe groter de opdracht, hoe lager het tarief.

 

Meer weten? Bel gerust! M: 06-22229904